Respiratia Pneuma Psihodad :

-Sesiunile cu participare largita, se tin intr-un spatiu mai generos,unde participantul traieste experienta de a participa la sesiune in cadrul unui grup mai mare .

-Sesiunile cu participare in grup restrans, 2-10 persoane, au loc la sediul cabinetului. Se folosesc intre sesiunile cu participare largita, in caz de urgente spirituale si psihologice, cand solicitantul are de luat o decizie importanta care nu suporta amanare, s.a. .

-Sesiunile individuale se tin la sediul cabinetului. Se practica pentru acele persoane care au nevoie de multa intimitate, sunt in faza unui potential mai scazut de contact social, au nevoie de sustinere si suport personal.

Terapia pneuma:

-Presupune o abordare psihologica initiala in care, impreuna cu terapeutul, se lucreaza pentru a se stabili un obiectiv clar al terapiei si un proiect  pentru depasirea situatiei.

-Analiza viselor  este o tehnica profunda prin care elemente din vis sunt trecute printr-un proces de extindere a constiintei. Constientizarea este mai ampla, persoana duce aceasta constientizare in viata sa curenta .

-Programarea viselor este o tehnica prin care visam  plecand insa de la constient. Aducem astfel in sfera constienta mai multa informatie care pana in acel moment era inconstienta.

-Alte abordari:

-Regresia hipnotica in inconstientul traumatic, foloseste inductia hipnotica si tehnici de respiratie  pentru a realiza descarcarea emotionala a evenimentului traumatic ce blocheaza potentialul energetic al persoanei.

-Dansul terapeutic, are ca obiectiv trairea experentiala a emotiilor  de catre participant, constientizarea acestora, crearea de abilitati de exprimare si gestionare.Se imbina miscarea, respiratia, exprimarea si trairea emotiilor, constientizarea acestora prin amplificarea constiintei. Aranjamentul muzical este atent ales in scopul exprimarii si creerii de aptitudini de constientizare si gestionare a emotiilor .

-Constiinta prezentului –  este o procedura care  ajuta la restabilirea echilibrului fiintei si formarea constiintei de sine. Foloseste  tehnici de hipnoza si imagerie dirijata, de centrare a atentiei, de redeschiderea senzualitatii ,sensibilitatii umane si constientizarea acestora, tehnici de respiratie specifice,si uneori elemente din gestaltterapie, artterapie.